tiistai 13. heinäkuuta 2010

Oranssi ei ole mun väri

Vai?
Nyt kun tämä kassintekokuume on päällä niin olen selaillut lehtiä ja kirjoja hakien ja saaden ideoita kassien tekoon.
Lise Bergenen kirjasta löytyi tämä malli. Siinä on käytetty oranssia kangasta ja se miellytti kovasti silmää. Lieneekö tällä helteellä ja auringolla vaikutusta asiaan:), koska oranssi väri ei tähän asti ole kuulunut värimaailmaani. Kuten ei turkoosikaan, josta hiljattain ompelin peiton ulkona olevaan korituoliimme. Siis mitä on tapahtumassa, värivalikoima laajenee:)) Valikoimasta puuttuvat vielä kirkas keltainen, sininen ja vihreä, tulevatko ne jossain vaiheessa mukaan?:) Kassi on tehty pellavapyyheliinasta kuten ohjeessakin, mitat ovat vähän erilaiset mutta muuten on tehty melkein ohjeen mukaan. Sisälle laitoin taas taskun, kun sen kerran olen oppinut tekemään:) Napin ja lenkin laitoin sulkemista varten, näitä ei ohjeessa ollut.



Huomasin juuri miten kuvat on otettu, kassin etupuoli=talon etuoven puolella, takapuoli=talon takapihalla ja sisus=kotona sisällä:)

4 kommenttia:

  1. Hieno kassi! Tuo retrokangas sopii siihen tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  2. kiva kassi. Sisätasku on ihan ehdoton, ettei ihan kaikki ole kassin pohjalla. Oranssi on mukava kesäväri. Itse olen ihastunut terrakotaan. Kummasti ne väriskaalat vaan laajenevat :)

    VastaaPoista
  3. Minä tykkään tuostakin! Ja kaikista väreistä. Paljon kivoja juttuja on blogiisi tullut.

    VastaaPoista
  4. Oranssi on hieno väri, kassissakin.

    VastaaPoista