lauantai 19. kesäkuuta 2010

Lomailua vuokramökillä

Melkein joka vuosi olemme vuokranneet kavereidemme kanssa kesällä mökin viikoksi. Viime vuonna olimme Vaasassa ja tänä vuonna oli vuorossa Ikaalinen.
Viikko vierähti nopeasti ja oli mukava vaikka sää ei ihan suosiollinen ollutkaan.
Nuorempi nuoriparimme oli mukana kolme vuorokautta ja sitten lähtivät omalle telttareissulleen Ahvenanmaalle.
Viikkon mahtuu jos jonkinlaista toimintaa vaikka suurin osa ajasta kuluu oleiluun, mukavaan jutusteluun ja ruokailuun.

Mölkyn pelaaminen kuului jokapäiväiseen ohjelmaan.


Hiuksetkin oli hoidettava tai oikeastaan poistettava ennen matkaan lähtöä.

Vohvelit maistuivat hyviltä vaikka niitä syötiinkin vasta iltamyöhäsellä.Yksi rohkea uskaltautui uimaan joka päivä:) Ranta oli hyvä mutta vesi kylmää.....hrr-hrr.

Kunnostakin oli pidettävä huolta:) Kävelysauvat on helppo kuljettaa mukana ja mikä oli kuljeskellessa ja katsellessa kauniita maisemia.

Mökki oli kivassa paikassa ja mukavan oloinen. Ainoan miinuksen antaisin puhtaudesta tai kaikki olimme kyllä samaa mieltä asiasta - uskon että omistajalta on tainnut unohtua perussiivous muutamana vuotena.

Mökkiviikolla käymme yleensä tutustumassa myös paikkakuntaan ja ympäristöön.

Tässä talossa oli meneillään kuvataidenäyttely, jossa oli muutamia siskoni maalaamia töitä. Ison daalia-taulun koko on 150 x 150 cm. Ihastuin kovasti vasemmalla alimmisena olevaan kallaan ja pyysinkin jo sen vaikka lahjaksi kun seuraavan kerran täytän pyöreitä. Vastaus kuulosti lupaavalta:)
Keskiviikkona oli paikallinen toripäivä ja yllätyimme sen vilkkaudesta. Kauppiaita oli joka lähtöön. Mukaamme tarttui vain uudet perunat. Ne olivat kyllä aika kalliita mutta maistuivat makoisilta, oli hyvä ostos:)


Nuoret soittajat olivat paikalla ja erityisesti huomio kiinnittyi johtajaan joka nuoresta iästään huolimatta tuntui olevan "nainen oikealla paikallaan", niin hyvin kuului antavan ohjeita kavereilleen:)
Vanha paloauto kuljetti pienimmäisiä ympäri kaupunkia. Yhdeltä matkustajalta oli kuulemma kengät pudonneet matkalle, kertoessaan tätä äidilleen pojan ilme oli näkemisen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti