torstai 24. kesäkuuta 2010

Dear Jane, ikkunanpesua ja puutarhatöitä

Pari Dear Jane-blokkia on tullut ommeltua. A 6:sia piti tehdä taas kaksi kappaletta vaikka malli oli mitä yksinkertaisin, mutta kun loppusuoralla leikkasin vähän väärin niin uusi oli tehtävä.

A 7, tässäkin blokissa olisi korjaamisen varaa, keskellä olevien "lehtien" nirkot ovat eri matkojen päässä keskipisteestä, mutta nyt saa olla, tätä en tee uusiksi, näin päätin........tai katsotaan miten käy:)
Tänään olen ollut ahkera pitkästä aikaa. Pesin ikunat ulkoa päin, inspiraatio kun tuli niin kiireen vilkkaa oli lähdettävä hommiin. Putsailin kukkapenkkejä rikkaruohoista, sekin on työ josta en erikoisemmin pidä joten sekin on tehtävä heti kun vähänkin sille päälle sattuu, en kyllä tykkää epäsiisteistä kukkapenkeistäkään:) Vielä pesin sisääntulo-oven kuistin valkoiset puukaiteet homepesuaineella. Aika rumaksi olivat päässeet, en tiedä miten nuokin pistivät silmään eräänä päivänä ostoksilta tullessa. Ehkä nyt kun on ollut lomalla kotona pidempään nuo epäkohdat huomaa paremmin:)
Juhannusta juhlimme mieheni kanssa kahdestaan, käymme kylpytynnyrissä, saunomme ja oleilemme:) Hyvä vaihtoehto tämäkin:)
Ehkä jonakin päivänä ompelenkin jotain. Jokin isompi projektikin olisi paikallaan DJ:n rinnalle. Monta suunnitelmaa on mielessä mutta minkä niistä valitsisin.......se jää nähtäväksi. Ensin on kyllä lyhennettävä uusia housuja jotka ostin viikon päästä oleviin rippijuhliin jossa toimin kummitätinä:) Tyttären jakkuakin pitää vähän kaventaa. Nämä kun saan tehtyä voin sitten pohdiskella mieleisempiä ompeluja:)


Mukavaa ja lämmintä Juhannusta!


4 kommenttia:

 1. Kauniita blokkeja olet taas saanut aikaan :)
  Mukavaa, lämmintä juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa Ja rentouttavaa juhannusta !

  VastaaPoista
 3. Oikein Hyvää ja lämmintä Juhannusta tv. selma :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on tältä keväältä ikkunat vielä pesemättä, un oli vähän erilainen kevät. Rikkaruohojakin olisi vaikka muille jakaa, kukkapenkissä ja kivisellä piha-alueella. Jussi suhlitaan ja katsotaan sen jälkeen mitä ehditään, viitisitään ja jaksetaan.
  Mukavaa juhannusta sinullekin.

  VastaaPoista