maanantai 7. kesäkuuta 2010

Sunnuntaipäivä luonnon helmassa

Sunnuntaina lähdettiin vanhemman nuorenparimme luokse katsomaan pariviikkoista pikkuponia. Kyllä se oli aika soma:) Pikkuponi oli emonsa kanssa mennessämme vielä sisällä karsinassaan. Heti kun menimme lähelle tulokas käänsi selkänsä ja takapuolensa meille katsoen seinään päin ja vähän väliä vilkuili että vieläkö nuo häntä vahtaavat:) Oli mukava katsella kun emoa vietiin ulos naruun kiinnitettynä niin pieni kulki askel askeleelta aivan perässä, ei tarvinnut pelätä että se olisi lähtenyt siitä mihinkään. Seurailin pitkän aikaa noiden elämää, koko ajan pikkuponi oli emonsa kyljessä kiinni ja kulki sen vierellä.

Kunnostettua Kuplaa käytiin koeajamassa. Ihan kiva oli istua kyydissä rauhallisessa vauhdissa ja katsella maisemia jotka eivät kiitäneet ohi ihan niin kovaa kuin nykyajan autoissa istuen.

2 kommenttia:

  1. Suloinen pikkuheppa! Aika askeettiselta tuo kuplan kojelauta näyttää. Olen aikanani harjoitellut mm. tuommoisella autonajoa noin 16-kesäisenä. Ihan luvallisesti yksityisellä mökkitiellä.

    VastaaPoista
  2. Kuplasta humahtaa paljon kivoja muistoja, ajoin ajokortinkin vihreällä Kuplawolkkarilla silloin kauan sitten. Ja alempin kuvien tilkkujutun ovat taas aika monimutkaisen näköisiä Kyllä sinäkin jaksat puuhastella omeplukoneen ääressä aina. :)

    VastaaPoista