perjantai 16. huhtikuuta 2010

Vaikeita päätöksiä:)

Jossun blogista voitin viime joulukuussa paketin:


Lapaset olivat ihanan pehmeät ja suklaa tietenkin hyvää, herkkusuu kun olen ja erityisesti suklaan ystävä, nam-nam:) Mutta kankaista tykkäsin aivan mahdottomasti, varsinkin vihertäväpohjainen miellytti kovasti värien ja kuvion puolesta. Kankaat ovat pyörineet joulukuusta asti näkyvillä ja aina vähän väliä olen pohtinut niille käyttöä. Päädyin pöytäliinaan. Seuraavaksi tuli miettiminen malliin, en halunnut pilkkoa suurikuvioista kangasta kovin pieniksi paloiksi jotta kauniit kuviot eivät kärsisi. Mutta kaikki aikanaan, löytyihän se idea malliinkin viimein ja vihdoin, ajan kanssa:)


Liinan koko on 55 x 140 cm.

Eijan blogissa on neulatyynyhaaste, päätin lähteä mukaan mukavan haasteen vuoksi. Lisäksi ohje oli selkeä ja helpon oloinen. Ensin ei meinannut ideaa syntyä mutta kyllä se sieltä sitten kuitenkin putkahti esiin. Tapani mukaan kun yksi idea tulee niin sittenhän niitä rupeaa syntymäänkiin, liiankin kanssa:)
Kolmatta neulatyynyä tehdessä vielä yksi ajatus tuli esiin, etsin kankaat ja tarvikkeet valmiiksi mutta sitten mietin että mihin tarvitsen neljää uutta neulatyynyä, kun kaksi vanhaakin on, eiköhän kolmessakin uudessa ole riittämiin. Ilmeisesti ne löytyvät myöhemmin joidenkin lahjapusseista:) Seuraava ongelma tuli kun piti pohtia minkä noista lähetän haasteeseen. Otin avuksi miehen, naapurin rouvan, siskon, lapset kavereineen. Lopputulosta ei saatu aikaiseksi, jokainen neulatyyny sai yhtä monta kannatusta, joten sitten oli oman äänen kuitenkin ratkaistava. Valitsin sen mitä alunperin olin ajatellutkin vaikka toinenkin olisi ollut hyvä vaihtoehto ja ehkä se kolmaskin:)

3 kommenttia:

  1. Kankaat ovat tosiaan kauniita, varsinkin tuo vihreä. Ahkera olet taas ollut. Itselläni tilkkupeittotekele odottaa lisäkangasta. Tilattu on jo ja toivottavasti alkuviikosta tulee postissa, että saisin edes yhden keskeneräisen valmiiksi :) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

    VastaaPoista
  2. kiva kun pistäydyit blogissani. Oikein aurinkoisia kevätpäiviä.

    VastaaPoista
  3. Ihana liina! Joskus on kieltämättä vaikea keksiä mallia, jossa kankaan kuviot tulevat parhaiten esille. Tuo näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista