perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäistunnelmaa

Pääsiäistunnelman luomiseksi haettiin lenkkipolun varrelta pajun oksia ja liimailin niihin perinteisesti höyheniä joita on jäänyt askarteluista mitä on lasten kanssa tehty kun ovat olleet vielä pieniä.


Sisareni yllyttämänä kävin eilen saamassa apua selkääni jäsenkorjaajalta. Tunnin olin siellä käänneltävänä ja väänneltävänä, mietiskelin miltä mahtaa tänään tuntua moisen käsittelyn jälkeen. Muutaman päivän olin jo töissäkin kun kivut antoivat siihen mahdollisuuden. Tänään on tuntunut että "taivas on auennut", selässä ei ole mitään kipua eikä vaivaa. Kävely tuntuu kevyeltä, siis jos tässä iässä ja olemuksessa se on mahdollista;) Noh, jos selkä saatiin kuntoon niin ei tästä niin vähällä päästy. Nyt on vuorossa kantapään kipu. Joka askeleella sattuu niin pahasti. Korjaaja arveli sen johtuvan hermon kiristyksestä:) Siihen ei apu auttanut, mutta uusi aika on varattuna ja toivottavasti sitten saataisiin sekin asia kuntoon.

3 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä. Kiva kun sait apua selkävaivaan :)

  VastaaPoista
 2. Hauska kuulla, että pääsit selkävaivastasi :) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Mä eilen jo mielestäni vastasin tähän, mutta ei mun vastausta täällä näy... että hyvä kun löysit apua tuohon selkävaivaan! Mua on kielletty monesti menemästä näille "niksauttajille" kun se alin välilevy puuttuu kokonaan ja seuraava on pullistunut... tekis kyl mieli kokeilla, että auttaisko, mutta sit jos halvaantuu niin harmittaa kokeilut kun siitä niin varoitetaan! Kroppa on kipeä joka puolelta, että melko hellävaraista painelua pitäis kyl olla :) hyvä kun sulle auttoi!
  Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista