maanantai 29. maaliskuuta 2010

Tilkkuinen pikkupeitto

Pieniä kangaspaloja joita ei kuitenkaan malta heittää pois, kertyy aika paljon. Mielessä on pyörinyt ajatus yhdistellä niitä jotenkin ja tässä se ajatus nyt on:) Varastoon oli vielä jätettävä joitakin paloja, varmuuden vuoksi. Applikaatiotöissä pienet jämäpalat ovat olleet monta kertaa tarpeeseen.
Peiton koko on 55 x 70 cm. Reunakaitale on itse maalatusta kankaasta jäännöspalaa. Kävin muutama vuosi sitten kankaanmalauskurssilla. Homma oli mukavaa mutta vaikeaa. Sielun silmillä näki kuinka hienoa jälkeä tulisi kun ottaa pensselin käteensä, mutta mutta......käsi ei taaskaan totellut aivojen käskyjä. Opettajan työt olivat upeita, onneksi hän näytti niitä vasta kun olimme omamme tehneet.3 kommenttia:

  1. Mukvan näköinen peitto!!
    Minä olen kasannut yhteen laatikkoon jämäkangaspaloja, joita voisi tehdä samantyylisen peiton: Haluaisin tehdä yhden peiton, joka olisi TODELLA tilkkuinen. Pitää katselle jossakin vaiheessa laation antia, joka niistä tulisi edes peiton alku.

    VastaaPoista
  2. Upea peitto! Minulla on vastaavanlainen proggis meneillään kaiken maailman kaitaleista. Siitä tulee paljon rumempi ja tylsempi. Tosin se tulee Ukko-koiralle ja hän ei ole kovin tarkka eikä kitise kummallisista väriyhdistelmistä.

    VastaaPoista