lauantai 27. helmikuuta 2010

Itku ja hammasten kiristys

Viime kesänä kipuilemaan alkanut selkäni näytti alkuviikolla "taivaan merkit". Keskiviikon vastaisena yönä pääsin sängystä ylös mieheni kiskomana. Kyllä meinasi itku tulla ja taisi tullakin. Istumaan ei pääse vieläkään, selkä jomottaa koko ajan. Tai pääsee kyllä istumaan mutta siitä ylös nouseminen tuottaa tuskaa. Nukkuminen onnistuu pätkittäin kylmägeelipussi selän alla ja sängyn jalkaosa nostettuna ylöspäin. Vaatteiden päälle pukeminen kestää kauan ja sukkien laitossa on pyydettävä apua, siihen ei vielä selkä taivu. Olympiakisoja katson seisoen ja kuljeskellen edestakaisin.
Olin leikannut kankaita pieniksi paloiksi jossain vaiheessa ja nyt yhdistelen niitä toisiinsa seisoen ompelukoneen ääressä, onnistuu se niinkin:)


6 kommenttia:

 1. Uskomatonta on käsityön tekijän innostus -vaikka tekee kipeää, niin silti on päästävä toteuttamaan sisäistä näkemystään! Tsemppiä selkäsärkyjen kanssa!

  VastaaPoista
 2. vielä sentäs olet pystyssä ja voit seisoviltas ommella... toivottavasti ei mene tuon pahemmaksi, nimimerkki kokemusta omaava... tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irma kangasvinkistä! Tilkkutarhasta löytyi ja tilasin samantien. Toivottavasti selkäsi alkaa käyttäytyä normaalisti, ja pian.

  VastaaPoista
 4. Harmittavaa tuo selkäkipu... onneksi voit sentään hieman ommella ;D Nättejä kankaita olet ostanut ja tuo keltasävynen työsi on oikein pirteä.

  VastaaPoista
 5. Näin meitä vuorotellen opetetaan kiittämään kun elomme "normaalia".
  Itse tässä mieheni mukana Noroviruksen heikkoudessa.Kyllä saattaa vatsatautikin olla kivulias ja heikoski vetävä.Ei moniaasti edes käy mielessä kuinka tärkeää suoliston normaali pöpökanta.
  Selkävaivatkaan ei osaltani outoja.Tapaatko käydä "niksauttajalla",joskus sellaisestakin apua.

  VastaaPoista