sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Joulukoristeiden askartelua

Kyllä, näin tehtiin. Sisko tuli miehensä kanssa meille uuden vuoden viettoon. Aatto istuttiin porukalla kylpytynnyrissä ja katseltiin raketteja. Menneinä vuosina niitä on näkynyt taivaalla mielestäni paljon enemmän kuin nyt. Kauniita olivat kuitenkin nekin mitä nyt nähtiin.
Uusi vuosi aloitettiin askartelun merkeissä. Karkkilan näytelyssä oli näitä kuusia esillä. Ne jäivät painamaan mieltäni, mutta yksin en halunnut niitä tehdä. Kerroin hommasta siskolleni ja hän oli heti valmis puuhaan. Joten tarvikkeet esille ja nyt on ensi jouluksi uusia koristeitakin valmiina joululiinan lisäksi. Vieläköhän jotain jouluista valmistuu hyvissä ajoin ennen tulevaa joulua, todennäköisesti ei mutta eihän sitä koskaan tiedä:)Tuliaisiksi uuteen, vielä vähän keskeneräiseen keittiöön sisko toi uuden hienon pöytäliinan, jonka kuvaan kun keittiö on valmis:) Myös kuvassa oleva purkki, kaksi kynttilää ja verhokoristeet olivat paketissa. Joululahjaksi sain häneltä kirjanmerkin, tykkään siitä kovasti. Vanha kirjanmerkki onkin mainosmerkki ja aika kulunut. Siinä olevan tekstin vuoksi olen pitänyt sitä käytössä.

Kirja päivässä pitää arjen loitolla.

3 kommenttia:

  1. Hieno, että olet jo aloittanut tulevan joulun suunnittelun !!!! Minäkin leikkelin yksi ilta tytön kanssa ensi vuoden joulukortteja varten kuusia lahjapaperipussissa.Päätimme tehdä mahdollisimman paljon ensi joulun lahjoista itse, joten on hyvä aloittaa jo nyt :)

    VastaaPoista
  2. Ehkä juuri nyt onkin paras aika tehdä joulukoristeita ja kortteja. Voi keskittyä rauhassa, eikä ole ainakaan kiire saada valmiiksi.

    VastaaPoista
  3. Hyvissä ajoin liikeellä ensijoulua varten. No ei se mitään, kun poikani ja miniä pitivät jo serkkujen kanssa ekan pikkujoulunkin 1. päivä tammikuuta 2010 :)Ei jää ainakan pitämättä, kyllä nuoret ovat hassuja :)kivat kuuset teitte ja varmaan on lähes eksoottista katsella raketteja kylpytynnyristä :)Tarkeniskohan täällä näin kovalla pakkasella tynnyrissä...hmm..-30 ja risat..:)

    VastaaPoista