maanantai 16. marraskuuta 2009

Suunnitelman muutos


Eilen olin töissä tuuraamassa sairastunutta työkaveriani ja suunnitelmissa oli illalla tutustua Blokkisiskojen Marittan linkittämään Mysteeriin. Joo, minä niin tykkään noista mysteereistä. Kerran jätin homman kesken kun työ alkoi näyttämään vähemmän mukavalta. Töissä ollessa yskitti kovasti ja olo tuntui viluiselta. Kotona vähän aikaa oltuani mittasin kuumeen, 38 astetta. Tauti on ilmeisesti tavallista flunssaa, koska sikataudin muita oireita ei ole ja siinä ilmeisesti nousee ensin korkea kuume ja sitten vasta muut oireet. Niinpä jäi suunnitelmat sivummalle, sänkyyn oli mentävä. Vaihteeksi olen taas sairaslomalla. Vähän tässä rupeaa mietityttämän mikä tää homma oikein on. Heinäkuun puolenvälin jälkeen olen ollut töissä 4+6 päivää. Yleensähän en ole juuri koskaan sairas, en muista koska olisin ollut pois töistä ennen näitä tapauksia.

5 kommenttia:

 1. Tämä on jotain kaaosteoriaa, kaikki kasaantuu päällekäin tai peräkkäin. Toivottavasti paranet pian ja vältät sikailun kokonaan.

  VastaaPoista
 2. Muista levätä, juoda nesteitä jne. Suhtaudu vakavuudella flunssaankin, sillä jälkitaudit voivat olla rajuja näin possutautiaikana. Mysteerit odottakoon rauhassa !

  VastaaPoista
 3. Tulin heti vastavierailulle. Kysyit mistä tiedän Meren aalloilla laulun. Olen Raumalainen syntyäni ja asunut siellä 45 vuotta.Kiitos että pidit työstäni.

  VastaaPoista
 4. Sitä on liikkeellä nyt joka paikassa, sekä - että flunssaa. kuinkahan siltä välttyisi, ei taida kukaan tietää. Mutta paranemisia edelleen ja muista nyt levätä kunnolla :)

  VastaaPoista