tiistai 24. marraskuuta 2009

Joulutarina


Tänään päästiin jo aloittelemaan joulun tunnelmaa Kari Tapion Joulutarina-konsertissa. Joulun lauluja, vanhoja tuttuja ja muutama uudempikin jota en ollut aiemmin kuullut tai en ainakaan muista kuulleeni. Oli sinne lähtenyt muutama muukin hakemaan joulun tunnelmaa. Kirkko oli aivan tupaten täynnä. Ovessa oli viesti, liput lopuunmyyty. Meillä oli onneksi liput valmiina taskussa. Tyytyväisinä tulimme kotiin, mukavaa vaihtelua remontin tekijälle ja kauan kotona olleelle.... Tosin tänään olin taas kokeilemassa työelämää flunssan jälkeen. Toivottavasti sairastamiset olisivat nyt taakse jäänyttä elämää. Jalka kyllä on kiukutellut kovasti tänään. Kotona ollessa olen pitänyt villasukkia jalassa ja töissä on pidettävä työkenkiä, voisikohan tässä olla syy kipuiluun.

2 kommenttia:

  1. tsemppiä kaikkien vaivojen jälkeen. Itse totesin, että 40 vuoden rajapyykin jälkeen ei ole tervettä päivää ollut,vaivat haittaavat enemmän ja vähemmän elämää, mutta eteenpäin porskutellaan.
    Uuninpankkokissaherra on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Tuosta konsestista varmaan olisin minäkin nauttinut. Nyt vaan poden jotakin kummaa flunssaa, kuume heittelee ja pää halkeaa kivusta ja kurkku on aivan tukossa. Liekö sitä sikamaista, en osaa sanoa. Mutta tilkkukissa on hurmaavan näköinen. Mukavaa adventinaikaa sinullekin ja paranemisia.

    VastaaPoista