torstai 22. lokakuuta 2009

Batiikkikangas

Kauan sitten olen leikannut batiikkikankaista pieniä paloja kaarevan sauman ompelun opettelua varten. Sen kummempaa suunitelmaa ei näille paloille ole ollut. Nyt kun täällä on niin ahdasta ettei juurikaan mahdu tekemään mitään ompeluksia otin nämä esille. Pienet palat-vähän tilaa?? Mikähän yhtälö tuo on:) Taidan leikata vielä muutaman lisää, mielessä pyörii kaitaliina. Kaarevan sauman ompeleminen on aika haasteellista ainakin minulle. Olen ostanut oikein erikoisjalan sitä varten mutta kieli keskellä suuta saa senkin kanssa ommella eikä sittenkään tahdo aina hyvin onnistua.Jalan tämänhetkinen tilanne. Vielä on turvoksissa, kulkemaan pääsee kuitenkin vetämällä sitä perässään kun ei oikein hyvin vielä taivu nilkasta.
Kipsin poistajalta lipsahti leikkuuterä viime perjantain kipsin poiston yhteydessä, siitä pari polttojälkeä.


Kävin eilen työpaikallani pienessä kokouksessa. Olo tuntui vähän oudolta kun on ollut pois kauan ja mielessä on pyörinyt muut kuin työasiat. Kahvitkin olivat kuulemma halunneet keittää harvinaiselle vieraalle:)) Nopeastihan työasiat sitten taas palautuvat mieleen kun sinne takaisin päsee.

4 kommenttia:

 1. Näyttää jännittävältä! Melkein voisin sanoa, että en varmasti koskaan tee kaarevareunaisia ompeluksia. Kuulostaa aivan liian vaikealta. Työpaikalla minäkin kävin pyörähtämässä kahvilla, viikonloppuna alkaakin sitten työt.

  VastaaPoista
 2. Kaarevat reunat onnistuu minulta vain risareunoilla tai sitten apukankaan kanssa kääntämällä. Onko vielä pitkä sairasloma edessä?

  VastaaPoista
 3. Käytä paljon nuppineuloja kohdistuksessa ,ja reippaasti vain ompelemaan kaarevia saumoja ! Kuntoutumien voi kestää jonkin aikaa, mutta pikku hiljaa pvä pvältä sekin etenee- kärsivällisyyttä!

  VastaaPoista
 4. Kivaa kun paraneminen edistyy ja pääset kohta kunnolla kävelemään. Kauniita neulomuksia sielä on valmistunut aika lailla ja sehän on parasta ajankulua, kun käsitöitä pystyy tekemään sairaslomalla.

  VastaaPoista