sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Sunnuntain suunnitelmat

Sunnuntaiksi suunniteltu ompelupäivä muuttui kun saimme kutsun tuttaviemme luo Forssaan. Vierailupäivä olikin oikein sopiva koska samalla pääsin Tyykin tilkkutyöt nyt-näyttelyyn. Onneksi Blokkisiskojen Maritta "mainosti" näyttelyä blogissaan, muuten käynti olisi jäänyt tekemättä. Voi kuinka kauniita ja taitavasti tehtyjä töitä siellä olikin. Muutama uusi ideakin jäi taas päähän muhimaan:)


Tuttaviemme luona saimme nauttia hyvän aterian, jonka olikin valmistanut tällä kertaa talon isäntä. Alkupalaksi oli keitettyä parsaa ja kastiketta, pääruoaksi söimme itse loimutettua lohta ja valkosipuliperunasosetta salaatin kera. Aterian kruunasi kahvi ja juuri leivottu raparperipiirakka vanilijakastikkeen kanssa. Kyllä oli tällä päivällä monille aisteille nautintoa, kivaa.Lauantai menikin työn teon merkeissä:) Olimme taas tekemässä puita nuorillemme. Tämäkin on mielestäni aivan mukavaa puuhaa.


Hevoset seuraavaat puuhiamme:)

1 kommentti:

  1. Näyttelyssä oli todella mukavia töitä. Nyt vaarien vanhoja flanellikankaitakin katsoo ihan eri silmällä :)) Ja keittiöpyyhkeitä täytyy rohmuta lisää varastoon, jotta voi rakentaa niistä oman "muistoseinävaatteen"....

    VastaaPoista