lauantai 18. huhtikuuta 2009

Uuden työn alkupaloja

Kyllä täällä ompeluksien parissa puuhastellaan. Tässä pari alkupalaa tulevaan työhön, jonka kanssa olen vasta alkumetreillä. Ajatus tästä työstä on muhinut jo vuoden verran, mutta nyt vasta sain aikaiseksi aloittaa sen. Monta pistoa on vielä ommeltavana ja monta kangasta pikottava ennenkuin suunnitelma on toteutunut:)


Työpöytä on ollut tämän näköisenä jo pari viikkoa ja montako viikkoa vielä tulee olemaankaan:) Toivottavasti miehen hermot (ja omatkin) kestää. Näkymä on nimittäin kodinhoitohuoneen pöydältä, jolle on kyllä muutakin käyttöä aina silloin tällöin.7 kommenttia:

 1. Ihanan innostava "sekasotku" ! Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 2. Hauska alku :0) Tykkään eniten tuosta ylemmän kuvan vihreäpohjaisesta blokista. Kanat ovat kyllä hauskoja. Minulla roikkuu täällä ompeluhuoneessa kanapeitto seinällä ;)

  VastaaPoista
 3. Aika pitkällähän tuo jo näyttää olevan eikä alkumetreillä! mielenkiinnolla odotetaan mitä on tulossa :) näyttää lupaavalta jo!

  VastaaPoista
 4. Hei minulla on myös samoilla kaavoilla aloitettu kanaseinävaatemeneillään. Nuo ovat kivat kaavat ja niistä voi sommitella vaikka mitä.

  VastaaPoista
 5. Tehokkaalta näyttää työpöytäsi, varmaan jotain aivan spesiaalia valmistuukin. Aurinkoista keväänjatkoa toivottelen :)

  VastaaPoista
 6. Tuttuja kanoja näyttää siellä juoksevan. Minusta ne ovat hauskoja kiireisestä menosta huolimatta. Tehokkaan ihmisen työpöytä on ainakin tuon verran "sotkussa". Näin on joku viisas sanonut joskus.

  VastaaPoista