tiistai 10. helmikuuta 2009

Bedazzled Mystery, osa 3

Mysteeriin tuli mysteerinen virhe. Tässä osiossa ommeltiin kolmioista neliöitä ja ne liitettiin edellisen osan jatkoksi. Ylä- ja alarivin vasempaan reunaan sain mahtumaan neliöstä vain puolikkaan????? Etsin kovasti vaan en löytänyt virhettä. Ompelinko kaikista saumoista muutaman millin liian kapeita ja se kostautui kokonaisuuteen. Olin kyllä olevinani tarkka, mutta ehkä en ollutkaan:)Sukkulalle ja hyrrille löytyi jo uusi koti:)

7 kommenttia:

 1. Mysteeri on siis nimensä veroinen =)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs, sehän on sitten vaan persoonallinen. Olen myös huomannut, että mitä pienempiä paloja,sitä huolellisempi täytyy olla.
  Sinulle on blogissani haaste;)

  VastaaPoista
 3. Katselin pitkään, mikä voisi olla vikana, mutta en keksi. Onhan noiden alareunan neliöiden välissä vähän sinistä, mutta voisiko niistä todella tulla puolikkaan kuvion virhe? Voisi tietysti siinä tapauksessa, että aiemmissa kerroksissa olisi tullut ommeltua hieman reilummilla saumanvaroilla. Yläreunassa välejä ei mielestäni ole, joten siellä ongelma ei ainakaan väleistä voi johtua. Jos asia selviää, niin kerro ihmeessä.

  Hieno työ joka tapauksessa, kävi miten kävi.

  VastaaPoista
 4. Minulle näyttää tulevan sama "virhe" eli puolikkaita kuvioita täytyy käyttää. Harmittaa !!!!

  VastaaPoista
 5. Etsin pitkään mainitsemaasi virhettä, ja monen tuumailun jälkeen ehkä luulen että löysin sen mitä tarkoitit. Minusta tuo työ on hieno sellaisenaan, enkä välittäisi pienistä virheistä.

  VastaaPoista
 6. Marjo H:luulen, että Maritta löysi virheen, hän kertoo siitä blogissaan.
  Maritta: aiheutat minulle paineita:) en taida kuitenkaan purkaa tai....
  arnica: mietinnässä on malttaako antaa virheen olla, harmittaa kun en pohtinut asiaa ennenkuin ompelin kaikki yhteen vaikka ymmärsin asian:)

  VastaaPoista
 7. Päivi: ehkä opin tästäkin taas jotain;)
  amma: juu, näin on

  VastaaPoista