sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Pienen pojan sängylle päiväpeite

Pienelle pojalle pyydettiin ompelemaan sängynpeite, joka olisi ruskeasävyinen ja siinä piti olla moottoriajoneuvoja. Autokuvioista kangasta en löytänyt, joten toivottavasti tämä työkonekuvioinen on sopiva.
Itse olisin halunnut laittaa ruskean kaveriksi sinistä ja/tai punaista, mutta en uskaltanut kun tuo toive oli annettu.
Ruututikkaus on tehty siimalangalla, vai mikä onkaan oikealta nimeltään läpinäkyvä lanka. Minusta se oli oikein sopiva tähän kohtaan. En ollut sitä aiemmin ommellut, mutta hyvin tuntui toimivan.
Reunuksien suorat tikkaukset ovat kankaiden värisellä
langalla.9 kommenttia:

 1. Hieno peitto tuli pikkumiehelle! Olen samaa mieltä kanssasi, sininen ja punainen olisi käynyt hyvin yksiin ruskean kanssa, mutta makuasioistahan ei kannata kiistellä.

  VastaaPoista
 2. hei Irma, kyllä olet taas ahkera. Kaunis peitto ja nuo tikkauksetkin näyttävät todella hienoilta.

  VastaaPoista
 3. Todella hieno peitto, luulisi olevan pikku pojalle mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Aivan käsittämättömän upea peite tuli tuosta pienen pojan peitteestä. Kyllä työkoneet korvaa autot varmaankin, ainakin omat pienet lapsenlapset tykkäisivät tuosta traktoripeitosta.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni tuo ruskea-keltainen yhdistelmä on hieno. Jos nuo työkoneneliösi on niitä n. 15 cm sivuiltaan, niin minkä levyisiä kaitaleita käytit? Minulla on vähän vastaavia neliöitä ja pitäisi keksiä niihin hyvä kaitaleen leveys.

  VastaaPoista
 6. Tulipas sekoiltua. Eihän sen kuvaneliön sivu varmaankaan ole kuin vajaa 10 cm. Oma kankaani on nukkuvien lasten lähellä, niin en nyt hakenut sitä mitattavaksi.

  VastaaPoista
 7. Kiva peitto... "työkone tai auto haittaako se" hyvät värit..

  VastaaPoista
 8. Kiitos vaan kaikille kommenteistanne:)
  Marjo H: kuva on n.8 cm ja kaitaleet 5 cm leveitä. ensin kokeilin leveämmällä kaitaleella, mutta tuo oli mielestäni parempi.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tiedoista! Tuo valitsemasi leveys tosiaan näyttää hyvältä. Lähden noista mitoista liikkeelle, kun alan ommella omaani. Minulle ei oikein kapeampi käy, kun kaitalekankaassa on kuviota, mutta leveämpi voisi olla hassun näköinen.

  VastaaPoista