lauantai 26. heinäkuuta 2008

Vanha Porvoo

Ulvilan kaverimme tulivat meille keskiviikkona. Heidän ensimmäinen lomaviikkonsa alkoi ja meidän ....loppuu:((
Torstaina paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta, lienikö tähän asti kesän lämpimin päivä. Alkuperäisen suunnitelmamme mukaan lähdimme Vanhaan Porvooseen. Mukava oli kuljeskella ja katsella, välillä jäätelöllä ja kahvilla poiketen. Varmasti osa jäi vielä näkemättä vaikka koko päivä siellä menikin. Mutta sittenpä on hyvä syy lähteä uusintakierrokselle. Pieniä kauppoja oli paljon ja tietenkin ostoshoukutuksia. Sorruin niistä vain yhteen;) niin ja tietenkin Brunbergin suukkoihin. Pieni suklaatehdas-kaupasta olisin halunnut ostaa käsin tehtyjä suklaakonvehteja mutta epäilin niiden sulavan kassissa ennenkuin pääsemme kotiin.
Tämän ostin tuliaisiksi itsellemme. Ajatuksena on että tuohon Welcome-kyltin tilalle laitetaan jossain vaiheessa sukunimemme.Reissu on tehnyt tehtävänsä, ruokailun jälkeen vieraat ja isäntä pitävät lepotaukoa;)


Käsityörintamalla on valmistumassa kaitaliina. Siihen sain käsin ommeltavat kohdat tehtyä. Tausta ja tikkaukset puuttuvat. Jospa se vielä tämän viikonlopun aikana valmistuisi:) Ellei sitten lähdetä vielä huomenna piipahtamaan Tampereelle.
Maanantaina alkaakin arkinen aherrus, hui, vähän kauhistuttaa, miten siihen taas tottuu, tämä loma kun on niin mukavaa aikaa.

1 kommentti:

  1. Ihanan hyytynyttä väkeä. Pysähtely- kävely on rankkaa. Ja loma aina liian lyhyt.Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista